неделя, 24 май 2009 г.

Аня Пенчева е 100% зла мащеха!

неделя, 24 май 2009 г.


Аня Пенчева се проявява като истинска зла мащеха, носи се жлъчната клюката в театралните среди. За никой не е тайна, че преди години актрисата се събра с Ивайло Караньотов, който има дъщеря от първата си “съпруга Юлиана. След като двамата се разделили обаче, щерка им Карина останала да живее при татко си.

Днес 21-годишната чаровница учи журналистика в Нов български университет. Тя все още не се е отделила от родителското настоятелство и живее заедно с баща си и мащехата й Аня Пенчева в семейния им апартамент.

Оказва се обаче, че актрисата, която доскоро танцуваше в „Денсинг старс” изобщо не била добре настроена към доведената си дъщеря. Аня по всякакъв начин подтискала Карина, като дори се опитвала да налага ограничения на финансите й.

„Тя е още малка, не знае как се изкарват пари, не трябва да се учи на разхищение”, защитавала позицията си Пенчева пред мъжа й, като го карала да ограничава джобните на щерка му.

„Не мога да кажа, че мразя Аня, но не я й обичам! Тя дойде в семейството и дома ми, а се изживява като стопанка на къщата.

Не знам докога тати ще е заслепен от любовта си, за да й позволява такива своеволия”, споделя Карина.
Източник: www.kliuki.info

Първия Български Бутон за споделяне

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
клюки,статий,жълтини ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates