неделя, 24 май 2009 г.

Дидо Дънката – новият Самоковец, богатее за сметка на Пилето

неделя, 24 май 2009 г.


Човекът, когото службите нюхат за евентуално поръчителство на взрива срещу бар Неро става все по-силен и богат за сметка на Ники Пилето, казаха спецченгета. Близки до “Краля на бутчетата” твърдят, че той е закъсал финансово и с блокиран бизнес благодарение на ДАНС.

Дидо Дънката е от Варна, доскорошен партньор на Пилето. Посредник е на китайски контейнери , меса, хероин и цигари от Грузия. Апетитите му растат и е решил да стане новият Косьо Самоковеца, като заработи сам и в София. Той вече е пуснал корени на Аерогара София. Оттам в частни багажи минавал нигерийски кокаин с голяма чистота, който прави дъмпинг на цените в столицата. Вместо да намаляват, количествата се увеличават, твърдят от службите.

Дънката е превзел и фиктивните транзити на черна и бяла техника - новият хит в контрабандата. Той се вихри и на митница Свиленград. Там работи със служител по прякор фичо Парфюма. Покровителстван е от високопоставен митнически чиновник по прякор Цайса, комуто внася месечно по 300 хил. лв. отчисления, по 150 хил. идват от митница Свиленград. Вече няма централно събиране на пари от митниците, то е на регионален принцип, разкриха от службите.

“През Аерогарата се правят опити за нелегален трафик на наркотици”, обясниха от Агенция Митници. “1/3 oт 60 случая на заловена дрога са там”.
Източник: www.kliuki.info

Първия Български Бутон за споделяне

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
клюки,статий,жълтини ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates