неделя, 24 май 2009 г.

Гласувайте: ЗА или ПРОТИВ Бойко за Премиер!?!

неделя, 24 май 2009 г.


Премиерът Сергей Станишев действа всячески, за да ме направи премиер. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като беше представена листата на партията с кандидат – депутати за Европейския парламент. По думите на Борисов премиерът Сергей Станишев отменя функциите му на столичен кмет, с което цели да го принуди да застане начело на държавата. Според градоначалника, той е станал лидер на ГЕРБ заради бившия вътрешен министър Румен Петков. Когато Станишев ви каже “добър ден”, веднага си пуснете лампата, значи вече е нощ. Той говори това, което му каже Ахмед Доган и той е човекът, който контролира Станишев, а не обратното. Доган е бил казал на Станишев да даде бизнеса с чистотата на Вълка, иначе няма да е премиер. Аз няма да оставя схемата от преди 4 години да сработи пак – затваряш сметище, пращаш го тука да се балира, даваш на Румен Вълка чистотата”, възмути се кметът. “Като видяха от Националния кризисен щаб, че няма да стане, започнаха национализация”, коментира още той.
“Трябва да ми благодарите, толкова пари са ви дадени за реклама и за клипове”, обърна се кметът към медиите. Това са черни пари, откраднати от хората, но са дошли на правилното място при вас и са станали бели, каза още Борисов. “Такива са комунистите – казват на черното бяло, на Вълка – домашно куче или немска овчарка, на политическите медии – демократични. Те са манипулатори и така са оцелели”, окачестви ги той. Който и да ни пришият, ГЕРБ върви напред и изпълнява ангажиментите си. Борисов изрази съжаление за това, че на СДС се прилагат трикове. “Не може български съдии да си дават отвод за едно елементарно дело – или казват, че е законно или не, не е убийство, не е грабеж. Всичко това доказва, че има политическа намеса и е недопустимо. Утре тази съдебна система трябва да дава присъди за тежки престъпления и престъпления по високите етажи на властта”, възмущава се той. По думите му ГЕРБ иска да победи СДС, но иска сините да излязат в честна борба, а не служебно някой да ги спъва и да им създава проблеми. “Не можаха ли да вземат данните на НСИ, а не да променят закони”, каза Бойко по отношение на решението на ЦИКЕП да намали спрямо жителите по градове мандатите на ГЕРБ.
“По-добре да съм с Иван Костов, отколкото Доган да ми е началник. Срамът за Станишев е голям”, добави той. Бойко Борисов каза още, че няма намерение да се кандидатира за депутат.
“Нали си давате сметка, че четири години спират всички плащания, а сега няколко дни преди изборите ги пускат, защото си има технология, нали когато дойдем на власт, ще са ни нужни пари, за да можем да започнем с нещата, които сме обещали на хората”, коментира Борисов. ЕНП е партията, която настоява да се пуснат парите по програма ИСПА за магистралите “Струма” и “Тракия”, а не социалистите, каза още той.
ГЕРБ е сезирала ЦИКЕП и всички районни избирателни комисии в страната за ранното стартиране на изборната кампания на БСП.
Десислава Вангелова /БЛИЦ

източник:www.bulpress.net

Първия Български Бутон за споделяне

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
клюки,статий,жълтини ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates