петък, 22 май 2009 г.

Дай ми лицето си назаем! Виж най-популярните близнаци по света и у нас

петък, 22 май 2009 г.


Известно ли ви е, че близнаците предпочитат да контактуват предимно помежду си?! Те се раждат в определен ден, час и минута и си остават близки до края на дните си...


Това правило важи в пълна сила и за популярните имена у нас - в света на политиката, спорта, шоубизнеса. Но докато едните трупат рейтинг и имидж в доста по-глобален мащаб, другите предпочитат да останат в сянката на прочутите си братя и сестри. A подобни примери в света на шоубизнеса не са никак малко.


Двоен стандарт в модата:



Жизел и Патриша Бюндхен - семейството определено е голямо (шест сестри) и изпълнено с красота. Близначката на прочутия топмодел - Патриша е по-малка с пет минути и любопитното е, че също се опитваше да пробие в света на модата (днес се занимава с пи-ар дейност). Самата Жизел и до ден днешен определя сестра си като "по-красивата половинка". За нас обаче истината е видна с просто око..

Джери Хол и Tери - бившият топмодел им две сестри, но с едната от тях дори и Мик Джагър би се затруднил да различи. Тери Хол работи като брокер на недвижими имоти, a когато през 1998 година й откриха рак на гърдата, известната й близначка бе на път също да се поболее от притеснение. Сега и двете са живи и здрави и се обичат повече от всякога.

Двоен стандарт в музиката:

Aланис Морисет и Уейд - поп звездата има брат близнак, но двамата са се споразумели да й вика "кака", защото е позакъснял за срещата с цели... 12 минути. Братът и сестрата се обичат много и дори твърдят, че могат да общуват чрез телепатия. Колкото до песента й - No Pressure Over Cappuccino е посветена на много близък за нея човек, досетете са сами за кого става дума..


Aарон Картър и Ейнджъл - опитите на по-малкия брат на Ник от "Bаckstreet Boys" да достигне популярността на батко си, не са от вчера, но и днес не може да се похвали, че е изпълнил задачата, въпреки че издава първият си албум едва деветгодишен. Аарон има близначка - Ейнджъл, която работи като модел. Въпреки конкуренцията двамата батковци много се обичат и бдят над сестра си.

Бенджи и Джоуел Мадън - на това му се вика близнаци - не само, че и двамата се прочуха с рок бандата "Good Charlotte" , но след като Джоуел се ожени за Никол Ричи, брат му го уреди с най-добрата й приятелка - небезизвестната Парис Хилтън. Безпрецедентно ги удостояваме с титлата "близнаци за пример".

Двоен стандарт в киното:


Аштън Кътчър и Майкъл - близнакът на Аштън е роден с церебрална парализа и грижите на актьора за него са сближили много двамата братя. Днес Майкъл продава полици за пенсионно осигуряване и все още живее в родния си град, докато гледа на кино новите филми на брат си.

Мери Кейт и Ашли Олсен - и до ден днешен те спокойно могат да претендират, че са най-известните близначки в историята на киното. Всъщност получват първата си роля именно благодарение на факта, че са абсолютно еднакви на външен вид, а тя е в сериала "Пълна къща", когато са едва на няколко години. Така и никой не разбира, че бебетата всъщност са две. Днес са богати, известни и красиви . Честно казано, ние май харесваме Мери Кейт малко повече, но пък се затрудняваме да разберем коя точно от двете е.

Ивайла и Божидара Бакалова - двете не си приличат особено, тъй като са двуяйчни близначки, а в същото време са доста различни и като характер и предпочитания. Докато Ивайла се насочва към изяви като модел и през 2001 година става "Мис България" (a доскоро ръководеше промоутърска компания), то Божидара е популярен дизайнер. Вероятно и затова като малки са се карали предимно за дрехи..

източник: www.avtora.com

Първия Български Бутон за споделяне

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
клюки,статий,жълтини ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates