неделя, 24 май 2009 г.

Онур и Шехерезада пред раздяла

неделя, 24 май 2009 г.


Най-рейтинговият сериал 1001 нощи се завърна преди 2 дни. Както СЛАВА вече писа, дългоочакваният трети сезон се излъчва всеки делничен ден в далеч по-удобно време – 16:30 часа.

Драматични мигове, напрежение, щастливи моменти, неочаквани обрати ще се случат в последните 24 епизода. Ревността заплашва да убие красивата любов между Онур и Шехерезада. Както винаги той е чаровен и завладяващ, благодарение на неповторимото излъчване на Халит Ергенч. Но като типичен турчин, го избива на болезнена ревност. Той е властен и се опитва да подчинява, без да си дава сметка, че ще отблъсне Шехерезада. Тя не смята да се промени. Още в предишните серии ясно му заявява: «Това съм аз и друга няма да бъда». Но за него да обичаш, означава да притежаваш. В новия сезон отношенията между героите в 1001 нощи са изправени пред сериозни изпитания. Чуждата завист застрашава да унищожи новооткритото щастие на младата жена. Тъмни сенки от миналото преследват Керем и оказват своето влияние върху съдбата на всички негови близки. Стари грехове помрачават мечтите на Фюсун и Али Кемал.

Към 1001 нощи има и не по-малко хитов саундтрак с песни на известни турски изпълнители. СЛАВА откри преводите на някои от тях. Може да използвате текстовете като послание към важен за вас човек.

източник:www.slava.bg

Първия Български Бутон за споделяне

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
клюки,статий,жълтини ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates