сряда, 20 май 2009 г.

Убийство в Бояна, застреляха един от собствениците на " Софийска баница"

сряда, 20 май 2009 г.


44-годишният Александър Занев, един от собствениците на веригата "Софийска баница", бе убит снощи. Тялото на мъжа бе намерено с огнестрелни рани в джип "Сузуки" Витара в столичния квартал "Бояна" на улица "Бял равнец" номер 9.
Сигналът е подаден малко преди 19 часа.
Мъжът е известен на полицията, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Александър Занев е роден на 11 февруари 1965 г. Справка в системата „АПИС” показва, че Занев е член на управителния съвет на Сдружение "СПОРТЕН КЛУБ ТИТАН".
Той е и съдружник с 25 % участие в ЕМПАЙЪР ООД, занимаваща се с таксиметров транспорт.
Александър Занев е и едноличен собственик на ВИП ТРЕЙД ЕООД. Дружеството развива бизнес в сферата на ресторантьорството.
Той е и едноличен собственик на ВИ АЙ ПИ КОНСУЛТИНГ, занимаваща се с консултанска и проектанска, вътрешна и външнотърговска дейност, представителство и агентство, сделки с интелектуална собственост, лизинг, хотелиерски и туристически услуги, както и всички други незабанени от закона сделки.
Занев е едноличен собственик на АЛЕКСАНДЕР - 65 ЕТ, занимаваща се с търговия на дребно в неспециализирани магазини с разнообразни стоки.
Ива Панагонова, сестра на вдовицата на Милчо Бонев Бай Миле – Силвия Панагонова, е управител на ЕМПАЙЪР ООД. Милчо Бонев по прякор Бай Миле /43г./ и петима от охранителите му бяха убити на място при престрелка в ресторант-градина "Славия" на ул. "Коломан" 1 в столицата на 30 юли 2004 г.
източник:www.bgfactor.org

Първия Български Бутон за споделяне

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
клюки,статий,жълтини ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates